Νέες …«οπτικές εντυπώσεις» από τα ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα

DSCN0931Νέο ρυπαντικό επεισόδιο χθες στο διυλιστήριο των ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα με συνεχείς εκπομπές καυσαερίων από τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής έως και τις μεταμεσονύχτιες. Ήταν το πρώτο αξιοσημείωτο επεισόδιο μετά το κορυφαίο του τελευταίου διμήνου που συνέβη στις 30 Μαρτίου. Για το επεισόδιο αυτό οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν ακόμη πάρει θέση ενώ η εταιρεία μίλησε για … «οπτικές εντυπώσεις»!

Σε αναμονή του πορίσματος για τα αίτια του μεγάλου ατυχήματος (8/5) στο διυλιστήριο των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο,  που έχει θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία 5 εργαζόμενων που νοσηλεύονται με βαρειά εγκαύματα, είναι έκδηλη η ανασφάλεια τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους οικισμούς του Θριάσιου.

Από τα μέτρα που θα ληφθούν θα φανεί κατά πόσο η πολιτεία είναι διατεθειμένη να αλλάξει πολιτική όσον αφορά στον ουσιαστικό έλεγχο της λειτουργίας των μεγάλων εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών στον Θριάσιο.

Σχετικά chris

Αφήστε απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν εμφανίζεται δημόσια

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

Δείτε επίσης

foto1 800x447 1

Πάνω από 2.000.000€ για την τελετή έναρξης κι άλλα τινά!

Σε προηγούμενο άρθρο μας επισημαίναμε ότι – ανεξαρτήτως του αισθητικού αποτελέσματος –  η τελετή έναρξης της φιλοξενίας του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, στις αρχές του ...

IMG 20230211

Για μία νύχτα ή για καλύτερες μέρες; (Άρθρο του Χρήστου Χρηστάκη)

Ήταν τυχαία, άραγε, η επιλογή του κεντρικού γεγονότος της τελετής έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας; Η ανέλκυση από το βυθό, με πλωτό γερανό, ενός  «φαλαινοειδούς» – ...