Καίει ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ και βράζει η ΟΡΓΗ των ΚΑΤΟΙΚΩΝ!

 

 

Μία από τις φωτιές της 10ης Ιουλίου στην ενδοχώρα του Ασπροπύργου, στην θέση Μαγούλα ή ΣΚΑΡΠΑ, καίει για περισσότερο από τρεις μήνες εκλύοντας στον αέρα τα δύσοσμα τοξικά της αέρια από την καύση μπαζοσκούπιδων!

Εκατοντάδες κυβικά χώμα και κάθε λογής μπάζα που επιστρατεύτηκαν – παρανόμως – δεν μπόρεσαν να σκεπάσουν – κατασβέσουν μια από τις ανεξέλεγκτες χωματερές του Θριασίου.

Καίγονται ακόμα τα απόβλητα στα σωθικά της χωματερής, και οι αναθυμιάσεις πνίγουν τους κατοίκους των εγγυτέρων οικισμών και των εργαζομένων σε παρακείμενες δραστηριότητες. Δίκαιη η οργή τους, ξεσπούν μπροστά στην κάμερα.

Από τα τέλη Αυγούστου, ύστερα από αυτοψία του, το αρμόδιο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής έχει ενημερώσει (ΕΔΩ) κάθε αρμόδια Αρχή χωρίς κανένα ορατό αποτέλεσμα.

Αν το συμβάν λάμβανε χώρα στις λοιπές …Αττικές θα είχε αντιμετωπιστεί. Όμως η πίσω αυλή τοις λοιπής Αττικής για άλλα σπεύδει πυρετωδώς λίγα μέτρα παραδίπλα: για την μετεγκατάσταση των φυλακών του Κορυδαλλού.

 

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

foto1 800x447 1

Πάνω από 2.000.000€ για την τελετή έναρξης κι άλλα τινά!

Σε προηγούμενο άρθρο μας επισημαίναμε ότι – ανεξαρτήτως του αισθητικού αποτελέσματος –  η τελετή έναρξης της φιλοξενίας του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, στις αρχές του ...

IMG 20230211

Για μία νύχτα ή για καλύτερες μέρες; (Άρθρο του Χρήστου Χρηστάκη)

Ήταν τυχαία, άραγε, η επιλογή του κεντρικού γεγονότος της τελετής έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας; Η ανέλκυση από το βυθό, με πλωτό γερανό, ενός  «φαλαινοειδούς» – ...