Ελεβζίς …τέλος!

SaveEleusis ecoeleusis 3

Η εξάμηνη ταλαιπωρία εξ αιτίας λανθασμένων επιλογών που αφορούσαν στην γραφή με λατινικά στοιχεία του ονόματος της πόλης στην εταιρική ταυτότητα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας τερματίζεται!

Επαναφέρεται η ιστορική και διεθνώς καθιερωμένη γραφή με λατινικά στοιχεία του ονόματος της πόλης  ELEUSIS και ενσωματώνεται:  στην ονομασία και τον διακριτικό τίτλο της εταιρείας (ως 2023 ELEUSIS), στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας της εταιρείας (ως 2023eleusis.eu) και στην κατάληξη των emails της (ως @2023eleusis.eu). Ταυτόχρονα, ενσωματώνονται στον νέο λογότυπο ο ελληνικός τύπος ΕΛΕVΣΙΣ και η νέα ηλεκτρονική διεύθυνση 2023eleusis.eu.  H νέα ονομασία θα εφαρμοστεί λεκτικά σε όλους του διαύλους επικοινωνίας και σε όλες τις εφαρμογές και εταιρικές παρουσιάσεις.

Η απόφαση ελήφθη την Παρασκευή 23/7/2021 σε συνεδρίαση του Δ.Σ της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας ενώ ο διακριτικός τίτλος επικυρώθηκε με την 175/21 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι ενθαρρυντικό, ότι τα επιχειρήματα και η  ολοκληρωμένη πρόταση εκ μέρους της Ομάδας Πρωτοβουλίας ΕLEUSIS 23, που εξέφραζαν την βούληση των συμπολιτών και φίλων της Ελευσίνας, όπως παρουσιάστηκαν στις 29/6 προς τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων (πλην Λαϊκής Συσπείρωσης – δεν έγινε εφικτό), ενδιαφερόμενους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και προς τον Δήμαρχο στις 10/7, εισακούστηκαν και υποστηρίχθηκαν.

Επιβάλλεται πλέον η άμεση δρομολόγηση ενεργειών απόσβεσης των ζημιών που προξένησε η διαδικτυακή διασπορά του …Ελεβζίς και τα επακόλουθά της.

Ομάδα πρωτοβουλίας ELEUSIS 2023

Ιούλιος 2023ELEUSIS 2023

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

LNG Photo Edited1

ΚΡΟΝΟΣ: Επιστολή στους Συμβούλους και στον Δήμαρχο.

Ναι, ακόμα και σήμερα! Οι προσεχείς ημέρες είναι κρίσιμες για όσα σχέδια εξυφαίνονται τώρα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο για το παράκτιο μέτωπο της πόλης, ...

LNG 1

Υπάρχει λόγος σοβαρός…

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ Γιατί ο ΟΛΕ (Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας) εμμένει στο επαίσχυντο μνημόνιο συνεργασίας  με τον ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου); Γιατί επιλέχθηκε πάλι ...