Ελεβζίς …τέλος!

SaveEleusis ecoeleusis 3

Η εξάμηνη ταλαιπωρία εξ αιτίας λανθασμένων επιλογών που αφορούσαν στην γραφή με λατινικά στοιχεία του ονόματος της πόλης στην εταιρική ταυτότητα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας τερματίζεται!

Επαναφέρεται η ιστορική και διεθνώς καθιερωμένη γραφή με λατινικά στοιχεία του ονόματος της πόλης  ELEUSIS και ενσωματώνεται:  στην ονομασία και τον διακριτικό τίτλο της εταιρείας (ως 2023 ELEUSIS), στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας της εταιρείας (ως 2023eleusis.eu) και στην κατάληξη των emails της (ως @2023eleusis.eu). Ταυτόχρονα, ενσωματώνονται στον νέο λογότυπο ο ελληνικός τύπος ΕΛΕVΣΙΣ και η νέα ηλεκτρονική διεύθυνση 2023eleusis.eu.  H νέα ονομασία θα εφαρμοστεί λεκτικά σε όλους του διαύλους επικοινωνίας και σε όλες τις εφαρμογές και εταιρικές παρουσιάσεις.

Η απόφαση ελήφθη την Παρασκευή 23/7/2021 σε συνεδρίαση του Δ.Σ της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας ενώ ο διακριτικός τίτλος επικυρώθηκε με την 175/21 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι ενθαρρυντικό, ότι τα επιχειρήματα και η  ολοκληρωμένη πρόταση εκ μέρους της Ομάδας Πρωτοβουλίας ΕLEUSIS 23, που εξέφραζαν την βούληση των συμπολιτών και φίλων της Ελευσίνας, όπως παρουσιάστηκαν στις 29/6 προς τους Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων (πλην Λαϊκής Συσπείρωσης – δεν έγινε εφικτό), ενδιαφερόμενους Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και προς τον Δήμαρχο στις 10/7, εισακούστηκαν και υποστηρίχθηκαν.

Επιβάλλεται πλέον η άμεση δρομολόγηση ενεργειών απόσβεσης των ζημιών που προξένησε η διαδικτυακή διασπορά του …Ελεβζίς και τα επακόλουθά της.

Ομάδα πρωτοβουλίας ELEUSIS 2023

Ιούλιος 2023ELEUSIS 2023

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

foto1 800x447 1

Πάνω από 2.000.000€ για την τελετή έναρξης κι άλλα τινά!

Σε προηγούμενο άρθρο μας επισημαίναμε ότι – ανεξαρτήτως του αισθητικού αποτελέσματος –  η τελετή έναρξης της φιλοξενίας του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, στις αρχές του ...

IMG 20230211

Για μία νύχτα ή για καλύτερες μέρες; (Άρθρο του Χρήστου Χρηστάκη)

Ήταν τυχαία, άραγε, η επιλογή του κεντρικού γεγονότος της τελετής έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας; Η ανέλκυση από το βυθό, με πλωτό γερανό, ενός  «φαλαινοειδούς» – ...