«ΜΙΜΗΣ Π»: Απομακρύνθηκε οδικώς και ….σουρεαλιστικώς από την Βλύχα!

 

Άλλο ένα σάπιο επικίνδυνο κι επιβλαβές πλοίο, το ρυμουλκό «ΜΙΜΗΣ Π» απομακρύνθηκε οδικώς και …σουρεαλιστικώς χθες από την Βλύχα!

Το Μάϊο του 2016 μεταφέρθηκε στην Βλύχα  από την Καλαμάτα για να μην βυθιστεί εκεί… Όμως στην Βλύχα δεν πρόλαβε να ναυαγήσει καθώς τον Οκτώβριο του 2018 ανασύρθηκε στην ξηρά όπου και παρέμεινε έως χθες. Τότε που η ανάσυρση στην ξηρά του πλοιαρίου LOGOS και της λάντζας ALBATROS παρουσιάστηκαν από τον Οργανισμό Λιμένα Ελευσίνας (ΟΛΕ) στις κάμερες της ΕΡΤ ως έναρξη ανέλκυσης ναυαγίων στον Κόλπο της Ελευσίνας!

Στον Δήμο, ούτε τότε, όταν ήρθε, ούτε τώρα που έφυγε, πήραν μυρωδιά…

Σειρά έχει τώρα να απομακρυνθεί από την ξηρά το ανασυρμένo από το 2018 φορτηγό LOGOS.

Εκκρεμεί η απομάκρυνση άλλων 18 επικίνδυνων και επιβλαβών πλοίων, 20 χαρακτηρισμένων και 7 μη χαρακτηρισμένων μεγάλων και μικρών ναυαγίων. Εν τω μεταξύ το Φορτηγό RANA (πρώην DIALA) έχει πιάσει πάτο αβοήθητο στην Βλύχα 20 μέτρα από την ακτή !

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

kyriaki 5i iouniou 2022 ora 11 p

Κυριακή 5η Ιουνίου 2022 (ώρα 11 π.μ). Ραντεβού στον ΚΡΟΝΟ (video)

Ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος θα μας βρει την Κυριακή 5/6/2022 (ώρα 11 π.μ) έξω από τον ΚΡΟΝΟ σε εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον της ...

Facebook LNG v3

Στον ΚΡΟΝΟ 5η Ιουνίου (11π.μ) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ: ΟΧΙ διακίνηση LNG μέσα από την Ελευσίνα!

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην διακίνηση Yγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) μέσω του οδικού δικτύου της Ελευσίνας σε μη διασυνδεδεμένες εγκαταστάσεις ανά την ...