700 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την επαναφορά του ELEUSIS

169814070 938272830337754 589452340541927712 nΗ πρωτοβουλία μας για την επαναφορά του διεθνώς καθιερωμένου ονόματος ΕLEUSIS της πόλης στην ονομασία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση και στο λογότυπο της Δημοτικής Εταιρείας που θα φιλοξενήσει το 2023 τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, ανακοινώνει ότι απέστειλε χθες λίστα με 700 και πλέον υπογραφές Διαμαρτυρίας δημοτών, κατοίκων και φίλων της Ελευσίνας προς τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η παράτυπη και αντικαταστατική, για περισσότερο από τέσσερις μήνες, χρησιμοποίηση της ονομασίας eleVsis (ελεβζίς) στο όνομα της Δημοτικής Εταιρείας, ύστερα από πρωτοβουλία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, δημιουργεί σύγχυση και κίνδυνο αλλοίωσης του ονόματος της πόλης, ειδικά λόγω της ευρείας χρήσης του διαδικτύου, και υπονομεύει το διεθνές brand της πόλης.

Η Δημοτική Αρχή της πόλης όσο δεν παρεμβαίνει για την επανόρθωση του τραγικού ατοπήματος αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη για όλες τις ζημιές που προξενούνται.

Μετά την χαλάρωση των μέτρων για την διασπορά της πανδημίας η ενημέρωση και η συλλογή υπογραφών των συμπολιτών μας θα συνεχιστεί πόρτα – πόρτα.

Για την πρωτοβουλία ELEUSIS 23

Καββαδίας Μελέτης

Κονδύλης Γιάννης

Κουσκούτης Γιώργος

Παντελίδης Μελέτης

Πέππα Ηρακλεία

Χρηστάκης Χρήστος

______________________________

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών.

Διάβασε την Επιστολή Διαμαρτυρίας και ποιοι την έχουν υπογράψει.

ΥΠΟΓΡΑΨΕ κι εσύ  ΕΔΩ

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

Facebook LNG v3

Στον ΚΡΟΝΟ 5η Ιουνίου (11π.μ) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ: ΟΧΙ διακίνηση LNG μέσα από την Ελευσίνα!

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην διακίνηση Yγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) μέσω του οδικού δικτύου της Ελευσίνας σε μη διασυνδεδεμένες εγκαταστάσεις ανά την ...

FOTO PYROUNAKEIO 800x601 2 2

Το ΠΥΡΟΥΝΑΚΕΙΟ βάλλεται!

        Μέχρι το 2001 το 2ο Ενιαίο Λύκειο Ελευσίνας  συστεγαζόταν με το συγκρότημα του 2ου – 4ου Γυμνάσιου Ελευσίνας και λειτουργούσε  σε ...