Κατέστρεψαν τον αγωγό ομβρίων!

photoΔούλευαν επιμελώς τις τελευταίες ημέρες, εκμεταλλευόμενοι τις ειδικές συνθήκες που περνάμε. Τους εμπόδιζε ο αγωγός ομβρίων και τον κατέστρεψαν! Μέσα στην Χερσαία Ζώνη Λιμένα, στο Καλυμπάκι, δίπλα στην ομώνυμη Μαρίνα, σε χώρο που ο Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας (ΟΛΕ) παραχώρησε στην εταιρεία PROMARINE ΙΚΕ  (συμφερόντων Σπανόπουλου), με απλή χρήση, για πάρκινγκ σκαφών αναψυχής κ.α

Το αίτημα αυτοψίας που αποστείλαμε σήμερα 6/4 προς το Λιμεναρχείο είχε σαν αποτέλεσμα διακοπή εργασιών και τις περαιτέρω ενέργειες. Ειδοποιήθηκε κι ο Δήμος και απέστειλε εγγράφως ερωτήματα προς τον ΟΛΕ.

Από τις 31 Ιανουαρίου είχαμε προαναγγείλει τον αληθή σκοπό των παράνομων βυθοκορήσεων που έκανε στο Καλυμπάκι πλωτός εκσκαφέας για τις οποίες, ύστερα -πάλι – από αναφορά μας στην Λιμενική Αρχή, διατάχθηκε διακοπή εργασιών και ανοίχτηκε δικογραφία.

Την παραμονή της 25ης Μαρτίου στερέωσαν μέσα στον θαλάσσιο χώρο ναυπήγημα για να ανεβάζουν ένα τεράστιο travel lift! Εκεί ακριβώς που στο τέλος Ιανουαρίου έκαναν χωρίς άδεια βυθοκορήσεις! Όλα παράνομα!

Έχουν πάρει τον νόμο στα χέρια τους! Ο Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας (ΟΛΕ) σιωπηρά ανέχεται τις παράνομες πράξεις επί της Χερσαίας και Θαλάσσιας Ζώνης Λιμένα που κατά παραχώρηση του Δημοσίου διαχειρίζεται.

Είναι και προσωπικά εκτεθειμένος ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΕ για αυτό. Τι άλλο πρέπει να κάνουν για ανακαλέσει – πλέον – την παραχώρηση του χώρου; Τα σχέδιά τους δεν τελειώνουν εδώ. Διακαής πόθος τους είναι να μετατρέψουν ένα απλό Parking σκαφών σε …Ναυπηγείο. Δεν θα το καταφέρουν!

ΥΓ. Οι τεχνητοί ογκόλιθοι (μπλόκια) δίπλα στο συρματόπλεγμα περιμένουν …καρτερικά πότε θα πέσουν στον πυθμένα!

(ΦΩΤΟ Εcoeleusis / Παραλιακό Μέτωπο Ελευσίνας)

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

LNG Photo Edited1

ΚΡΟΝΟΣ: Επιστολή στους Συμβούλους και στον Δήμαρχο.

Ναι, ακόμα και σήμερα! Οι προσεχείς ημέρες είναι κρίσιμες για όσα σχέδια εξυφαίνονται τώρα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο για το παράκτιο μέτωπο της πόλης, ...

LNG 1

Υπάρχει λόγος σοβαρός…

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ Γιατί ο ΟΛΕ (Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας) εμμένει στο επαίσχυντο μνημόνιο συνεργασίας  με τον ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου); Γιατί επιλέχθηκε πάλι ...