Δεν ήταν λάθος, αλλά κάτι χειρότερο, ήταν έγκλημα!

pyr 8Παραμονές της υπογραφής νέας Υπουργικής Απόφασης για τον χαρακτηρισμό της ΠΥΡΚΑΛ ως Ιστορικού Τόπου και 13 κτηρίων της ως διατηρητέων μνημείων, με μεθοδικές παρασκηνιακές κινήσεις, χέρια βανδάλων ασέλγησαν πάνω στο πράσινο του ακινήτου κατακρεουργώντας μερικές δεκάδες ευκαλύπτων. Αδιάψευστη η φωτογραφική μαρτυρία.

Ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, καταγγείλαμε την αποτρόπαιη και παράνομη πράξη. Χθες τα αλυσοπρίονα σίγησαν.

Όπως πληροφορούμαστε τώρα, τα αλυσοπρίονα δούλευαν στο εσωτερικό του χώρου από τα μέσα Οκτωβρίου αφήνοντας το περιμετρικό πράσινο αλώβητο, προφανώς για να μην γίνουν αντιληπτές οι ενέργειες.

Το μυαλό πάει οπουδήποτε, σε όλες τις κατευθύνσεις…

Παραφράζοντας την ρήση του Υπουργού του Ναπολέοντα, δεν ήταν λάθος, αλλά κάτι χειρότερο, ήταν έγκλημα!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν…

photo

 

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

LNG Photo Edited1

ΚΡΟΝΟΣ: Επιστολή στους Συμβούλους και στον Δήμαρχο.

Ναι, ακόμα και σήμερα! Οι προσεχείς ημέρες είναι κρίσιμες για όσα σχέδια εξυφαίνονται τώρα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο για το παράκτιο μέτωπο της πόλης, ...

LNG 1

Υπάρχει λόγος σοβαρός…

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ Γιατί ο ΟΛΕ (Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας) εμμένει στο επαίσχυντο μνημόνιο συνεργασίας  με τον ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου); Γιατί επιλέχθηκε πάλι ...