Δεν ήταν λάθος, αλλά κάτι χειρότερο, ήταν έγκλημα!

Παραμονές της υπογραφής νέας Υπουργικής Απόφασης για τον χαρακτηρισμό της ΠΥΡΚΑΛ ως Ιστορικού Τόπου και 13 κτηρίων της ως διατηρητέων μνημείων, με μεθοδικές παρασκηνιακές κινήσεις, χέρια βανδάλων ασέλγησαν πάνω στο πράσινο του ακινήτου κατακρεουργώντας μερικές δεκάδες ευκαλύπτων. Αδιάψευστη η φωτογραφική μαρτυρία.

Ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, καταγγείλαμε την αποτρόπαιη και παράνομη πράξη. Χθες τα αλυσοπρίονα σίγησαν.

Όπως πληροφορούμαστε τώρα, τα αλυσοπρίονα δούλευαν στο εσωτερικό του χώρου από τα μέσα Οκτωβρίου αφήνοντας το περιμετρικό πράσινο αλώβητο, προφανώς για να μην γίνουν αντιληπτές οι ενέργειες.

Το μυαλό πάει οπουδήποτε, σε όλες τις κατευθύνσεις…

Παραφράζοντας την ρήση του Υπουργού του Ναπολέοντα, δεν ήταν λάθος, αλλά κάτι χειρότερο, ήταν έγκλημα!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν…

 

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

Εφ’ άπαξ τα ωφελήματα, μόνιμες οι βλάβες!

Όταν το 2018 ανακοινώθηκε από τον ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) το έργο της καλωδιακής ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Αττικής, παρότι διαπιστώσαμε γενικότερα οφέλη, ...

Containers ΤΕΛΟΣ!

Μετά την γενικευμένη κατακραυγή, από το πρωί σήμερα, άρχισε στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ελευσίνας το ξήλωμα των καλουπιών και του πλέγματος που είχε τοποθετηθεί για ...