Δεν ήταν λάθος, αλλά κάτι χειρότερο, ήταν έγκλημα!

pyr 8Παραμονές της υπογραφής νέας Υπουργικής Απόφασης για τον χαρακτηρισμό της ΠΥΡΚΑΛ ως Ιστορικού Τόπου και 13 κτηρίων της ως διατηρητέων μνημείων, με μεθοδικές παρασκηνιακές κινήσεις, χέρια βανδάλων ασέλγησαν πάνω στο πράσινο του ακινήτου κατακρεουργώντας μερικές δεκάδες ευκαλύπτων. Αδιάψευστη η φωτογραφική μαρτυρία.

Ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, καταγγείλαμε την αποτρόπαιη και παράνομη πράξη. Χθες τα αλυσοπρίονα σίγησαν.

Όπως πληροφορούμαστε τώρα, τα αλυσοπρίονα δούλευαν στο εσωτερικό του χώρου από τα μέσα Οκτωβρίου αφήνοντας το περιμετρικό πράσινο αλώβητο, προφανώς για να μην γίνουν αντιληπτές οι ενέργειες.

Το μυαλό πάει οπουδήποτε, σε όλες τις κατευθύνσεις…

Παραφράζοντας την ρήση του Υπουργού του Ναπολέοντα, δεν ήταν λάθος, αλλά κάτι χειρότερο, ήταν έγκλημα!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν…

photo

 

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

kyriaki 5i iouniou 2022 ora 11 p

Κυριακή 5η Ιουνίου 2022 (ώρα 11 π.μ). Ραντεβού στον ΚΡΟΝΟ (video)

Ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος θα μας βρει την Κυριακή 5/6/2022 (ώρα 11 π.μ) έξω από τον ΚΡΟΝΟ σε εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον της ...

Facebook LNG v3

Στον ΚΡΟΝΟ 5η Ιουνίου (11π.μ) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ: ΟΧΙ διακίνηση LNG μέσα από την Ελευσίνα!

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην διακίνηση Yγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) μέσω του οδικού δικτύου της Ελευσίνας σε μη διασυνδεδεμένες εγκαταστάσεις ανά την ...