Στο καλό Ρομπέν του Λιμανιού! Το μεγαλείο σου δεν τελειώνει…

Ποια είναι τα συμφέροντα που λυμαίνονται την Ελευσίνα; Για ποιους τελικά θα υπάρξει Θεία Δίκη; Ποιοι τους στηρίζουν πολιτικά; Ποιοι και για ποιο λόγο δεν θέλουν να βγούνε τα ναυάγια στην στεριά; Η καλύτερη απάντηση στον αντικατασταθέντα Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΕ, για όσα μας καταμαρτύρησε, είναι η δημοσίευση, αυτολεξεί, των ίδιων των δηλώσεών του, στις 16.10.2019, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του. Ιδού:

« …Υπάρχουν συμφέροντα. Προσπάθησα και πολέμησα ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίοι λυμαίνονται την Ελευσίνα χρόνια! Μια ομαδούλα 10-12 ατόμων. Ελπίζω η νέα Διοίκηση του Δήμου να συμβάλει και να βοηθήσει σε μια βιώσιμη ανάπτυξη για τον τόπο και όχι να μπει σε διαβουλεύσεις, σε λαϊκισμούς, που τους οδηγούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Διότι όταν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για το περιβάλλον λειτουργείς για το περιβάλλον, δεν λειτουργείς ενάντια στο περιβάλλον…»

«…Δεν είδα όμως ουδέποτε έναν από αυτούς τους τιμητές της Επιτροπής Παραλίας, των Οικολόγων, που ενδιαφέρονται τόσο πολύ, να κάνουνε τίποτα ή για τα ναυάγια ή ένα τυπικό καθαρισμό, ούτε μια δωρεά, μια προσπάθεια, να ‘ρθούνε για μια δενδροφύτευση που το κάναν άλλοι ιδιώτες. Ποτέ. Μόνο κριτική ανάλογα με το συμφέρον που εκπροσωπούνε! Ξεκάθαρα πράγματα! Αυτά που λέω δεν τα λέω για να τα ακούω. Πιστεύω στη …Νέμεσις, αυτό ονομάζεται δικαιοσύνη και όλοι αυτοί κάποια στιγμή θα βρεθούν μπροστά σε αυτό. Γιατί κάθε φορά που πάει να αλλάξει μια Διοίκηση λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, κάνουν ένα υπόγειο πόλεμο και ξανά μανά από την αρχή. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου…»

«…Υπήρξανε άνθρωποι που συνεχίζουνε, και αυτό με στενοχωρεί, να στηρίζουν πολιτικά μέσω των εκλογών ανθρώπους οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να υποστηρίζουν ομάδες μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια, κακώς μιλάω γιατί η Διοίκηση εδώ δεν έχει να κάνει με πολιτικό χαρακτήρα, αλλά δυστυχώς συναναστρέφεται με την τοπική κοινωνία, συνεχίζουν να δίνουν ποσοστά ψήφων σε Συμβούλους, σε Σύμβουλο, και αυτοί συνεχίζουν την ίδια κατάσταση…».

«…Απευθύνομαι σε ανθρώπους που σας λέω και σας δηλώνω ότι δεν θέλανε να βγούνε ποτέ αυτά τα πλοία. Νομίζω ότι γίνομαι κατανοητός διότι το να μην φύγουν πολλά πλοία από δω, ναυάγια επικίνδυνα και επιβλαβή, δίνουν την δυνατότητα ύπαρξης ανθρώπων στα δρώμενα και συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων να δραστηριοποιούνται όταν δεν τραβάς αυτήν την ρύπανση μέσα από την περιοχή σου…»

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

Αποχέτευση: να δοθούν κι άλλες διευκολύνσεις για συνδέσεις.

Η κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης (από το πεζοδρόμιο έως το εσωτερικό του ακινήτου) είναι το δυσκολότερο κατασκευαστικά κομμάτι και το πλέον κοστοβόρο. Όχι μόνο ...

Τι πραγματικά μας συνέβη την 15η Νοεμβρίου 2017;

  Τώρα που έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο διαθέσιμο, ας αφιερώσουμε 21 λεπτά για να δούμε τι πραγματικά μας συνέβη την φοβερή ημέρα της 15ης Νοεμβρίου ...