ΟΛΟΙ στον ΟΛΕ για το Καλυμπάκι! [ Πέμπτη 29/6 – 10.30 π.μ ]

Πληροφορηθήκαμε σήμερα και το κοινοποιούμε στην κοινή γνώμη της πόλης ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας (ΟΛΕ) Στ. Δρακονταειδής είναι έτοιμος, με αιφνιδιαστικό τρόπο, να λάβει μια νέα αποκρουστική απόφαση για την πόλη.

Συγκαλεί για αύριο Πέμπτη το Δ.Σ του ΟΛΕ, προκειμένου να παραχωρήσει, για τουλάχιστον 3 χρόνια, πάνω από 10 στρέμματα αιγιαλού στο Καλυμπάκι, στην εταιρεία Θ. Μπακόπουλος ΑΕΒΕ υπό τους νέους ιδιοκτήτες της (Αφοί Σπανόπουλοι).

Όπως ρητά αναφέρεται στην θετική εισήγηση του Δρακονταειδή, σκοπός της παραχώρησης είναι η επαναλειτουργία του διαλυτήριου πλοίων του Μπακόπουλου στο Καλυμπάκι.

Υπενθυμίζουμε ότι το διαλυτήριο πλοίων του Μπακόπουλου έπαυσε την λειτουργία του το 2010, ενώ το 2014 του αφαιρέθηκε η άδεια λειτουργίας. Πλέον η δραστηριότητα είναι ασύμβατη με τις χρήσεις γης στο Καλυμπάκι.

Τον περασμένο Νοέμβριο (2016) οι νέοι ιδιοκτήτες (Αφοί Σπανόπουλοι) της εταιρείας Θ. Μπακόπουλος, με σκοπό να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα, επιδόθηκαν σ’ ένα πογκρόμ κοπής δεκάδων ευκαλύπτων. Ένα σαπιοκάραβό τους έχει εγκαταλειφθεί στην χερσαία ζώνη λιμένα στην Βλύχα. Οι νέοι ιδιοκτήτες διατηρούν Ναυπηγεία στο Πέραμα και στην Σαλαμίνα, όπου και αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα αδειοδότησης κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Με εχθρική διάθεση προς την πόλη, με απόλυτη περιφρόνηση προς την τοπική κοινωνία και τους αγώνες της, ο Δρακονταειδής γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους τον διόρισαν στην θέση του και όσους ανέχθηκαν και ανέχονται την προκλητική πολιτεία του.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας – μέλος της Διοίκησης του ΟΛΕ – γνωρίζει από τις 26/6 την ημερήσια διάταξη και την θετική εισήγηση του Προέδρου του ΟΛΕ. Όφειλε να είχε ήδη συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να είχε πληροφορήσει τους πολίτες και να τους προσκαλούσε σε κινητοποίηση.

Καμία ολιγωρία – πλέον – δε συγχωρείται!

Χωρίς ταμπέλες, αυθόρμητα, για να αποτρέψουμε την λήψη αυτής της επαίσχυντης απόφασης.

Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 10.30 π.μ το πρωί, κατεβαίνουμε

ΟΛΟΙ στον ….ΟΛΕ!

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

Ερώτηση για το Master Plan του ΟΛΕ κ.α από τον Βουλευτή Κρίτωνα Αρσένη

Ερώτηση και Αίτηση Kατάθεσης Εγγράφων προς τους Υπουργούς Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και Περιβάλλοντος & Ενέργειας κατέθεσε την Τετάρτη 29/4/20 ο Βουλευτής (ΜΕΡΑ 25) ...

Ευνοϊκή ρύθμιση για το ΝΕΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ Ελευσίνας!

Να και μια παραδεκτή διάταξη ανάμεσα σε άλλες απαράδεκτες του νομοσχεδίου για τον υποτιθέμενο εκσυγχρονισμό της περιβαλλοντικής νομοθεσίας! Από το 2011, με δημόσιες παρεμβάσεις μας, ...