Εκπομπές πυκνού καπνού από το διυλιστήριο των ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα (βίντεο)

[vsw id=”QM5c3udd_WU” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Νέο ρυπαντικό επεισόδιο συνέβη σήμερα στο διυλιστήριο των ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα. Το επεισόδιο, με εκπομπές πυκνού καπνού από τον πυρσό της μονάδας Υδρογοναποθείωσης (HDS) του ντήζελ  είχε διάρκεια μιας ώρας, από τις 11.30 πμ έως τις 12.30 μμ.

Εκατοντάδες κυβικά μέτρα  καπνού διοχετεύτηκαν στην ατμόσφαιρα. Κατά τις απογευματινές ώρες οι δυτικοί άνεμοι έφεραν – κατά διαστήματα -σε περιοχές της πόλης και δυσοσμία.

Έως αργά το βράδυ από καμία αιρετή αυτοδιοικητική αρχή δεν είχε εκδηλωθεί οποιαδήποτε αντίδραση για το συμβάν. Αύριο η  ECOELEUSIS θα ενημερώσει για το συμβάν όλες τις αρμόδιες για τον περιβαλλοντικό έλεγχο αρχές.

Σχετικά chris

Αφήστε απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν εμφανίζεται δημόσια

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

Δείτε επίσης

foto1 800x447 1

Πάνω από 2.000.000€ για την τελετή έναρξης κι άλλα τινά!

Σε προηγούμενο άρθρο μας επισημαίναμε ότι – ανεξαρτήτως του αισθητικού αποτελέσματος –  η τελετή έναρξης της φιλοξενίας του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, στις αρχές του ...

IMG 20230211

Για μία νύχτα ή για καλύτερες μέρες; (Άρθρο του Χρήστου Χρηστάκη)

Ήταν τυχαία, άραγε, η επιλογή του κεντρικού γεγονότος της τελετής έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας; Η ανέλκυση από το βυθό, με πλωτό γερανό, ενός  «φαλαινοειδούς» – ...