Καλώς τους! Τύχη αγαθή σε όλους σας! (βίντεο & φωτογραφίες)

[vsw id=”bqcl4EJAJKc” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

DSCF6584Καλώς τους!

Η άφιξη και υποδοχή των 1169 προσφύγων στο Λιμάνι της Ελευσίνας έγινε σήμερα το πρωΐ στις 8 με τον πλέον πολιτισμένο τρόπο. Μεταφέρθηκαν από το νησί της Χίου με το catamaran TERA JET. Όλοι, λιμενικοί, αστυνομικοί, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΛΕ φρόντισαν ώστε η χώρα να αποκτήσει κι άλλους φίλους.

Περήφανοι ένιωσαν όσοι αντίκρισαν τα υγρά βλέμματα ευγνωμοσύνης των συνανθρώπων μας. Λίγο μετά τις 10 π.μ, οι πρόσφυγες επιβιβασμένοι σε 25 πούλμαν έφυγαν, άγνωστο για που…  Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν σε κέντρα προσωρινής φιλοξενίας σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Τύχη αγαθή σε όλους σας!

Σχετικά chris

Αφήστε απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν εμφανίζεται δημόσια

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

Δείτε επίσης

foto1 800x447 1

Πάνω από 2.000.000€ για την τελετή έναρξης κι άλλα τινά!

Σε προηγούμενο άρθρο μας επισημαίναμε ότι – ανεξαρτήτως του αισθητικού αποτελέσματος –  η τελετή έναρξης της φιλοξενίας του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, στις αρχές του ...

IMG 20230211

Για μία νύχτα ή για καλύτερες μέρες; (Άρθρο του Χρήστου Χρηστάκη)

Ήταν τυχαία, άραγε, η επιλογή του κεντρικού γεγονότος της τελετής έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας; Η ανέλκυση από το βυθό, με πλωτό γερανό, ενός  «φαλαινοειδούς» – ...