Κατάλογος Επιστημονικών Εργασιών για το Θριάσιο Πεδίο και τον Κόλπο της Ελευσίνας (Επιμέλεια: Δρ Αναστάσιος Φ. Μαυράκης)

DSCF0421Ο «Κατάλογος Επιστημονικών Εργασιών για το Θριάσιο Πεδίο και τον Κόλπο της Ελευσίνας», ξεκίνησε το 2007 σαν μία προσπάθεια να συγκεντρωθεί όλο το επιστημονικό υλικό που αφορά το Θριάσιο Πεδίο και τον Κόλπο της Ελευσίνας.
Στόχος του καταλόγου αυτού, είναι να αποτελέσει μία Βάση Δεδομένων και ταυτόχρονα εργαλείο στην αναζήτηση και ανταλλαγή βιβλιογραφίας, απόψεων, θέσεων και εμπειρίας όλων των επιστημόνων, αλλά και του απλού πολίτη, του κατοίκου, του εργαζόμενου και του επισκέπτη της περιοχής.
Παρακαλούνται οι συγγραφείς: Διδακτορικών Διατριβών, Διπλωματικών και Πτυχιακών Εργασιών, Επιστημονικών Δημοσιεύσεων, Επιστημονικών Ανακοινώσεων και Τεχνικών Εκθέσεων, οι εργασίες των οποίων δεν συμπεριλαμβάνονται στον «Κατάλογο Επιστημονικών Εργασιών για το Θριάσιο Πεδίο», να ενημερώσουν για τα στοιχεία της εργασίας τους τον Δρ Αναστάσιο Φ. Μαυράκη, στο e-mail: [email protected], έτσι ώστε αυτές να συμπεριληφθούν στο σχετικό κατάλογο.

Με κίτρινη σήμανση είναι οι επιστημονικές εργασίες που προστέθηκαν πρόσφατα, ενώ με γαλάζια σήμανση είναι εργασίες / δημοσιεύσεις / υλικό που προστέθηκαν πρόσφατα και αφορούν την αντιμετώπιση τεχνολογικών ατυχημάτων.

Διαβάστε τον ενημερωμένο

ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ [01.09.2022]  Επιμέλεια του Καταλόγου: Δρ. Αναστάσιος Φ. Μαυράκης

    Σχετικά chris

    x

    Δείτε επίσης

    1el16a

    «Επίπεδα ρύπανσης κατά την διάρκεια χιονοπτώσεων στο Θριάσιο Πεδίο», των Μαυράκη Αναστ., Θεοχαράτου Γερ., Χρηστίδη Αν., Ασημακόπουλου Διον., Βερούτη Ελ., Λυκούδη Σ.

    «Επίπεδα ρύπανσης κατά την διάρκεια χιονοπτώσεων στο Θριάσιο Πεδίο», των Μαυράκη Αναστ., Θεοχαράτου Γερ., Χρηστίδη Αν., Ασημακόπουλου Διον., Βερούτη Ελ., Λυκούδη Σ.    Ανακοίνωση στο  9ο ...

    «Μελέτη κατανομής αερομεταφερόμενων ρύπων στο Θριάσιο Πεδίο περιοχής Ελευσίνας». Διδακτορική Διατριβή του Αναστ. Χρηστίδη.

    Δείτε/Ανοίξτε το κείμενο της Διδακτορικής Διατριβής (1995- ΕΜΠ/Τμήμα Χημικών Μηχανικών) του Αναστ. Χρηστίδη  ΕΔΩ.