Τα ψάρια στην θάλασσα και το τηγάνι στην φωτιά…

Ο ελεγχόμενος ( ΕΛΠΕ ΒΕΕ) προκαταλαμβάνει  τα αποτελέσματα του ελέγχου του  από την Ελεγκτική Αρχή!

Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας (Τρίτη, 12/2/2013) σχετικά με το θέμα της ρυπογόνου λειτουργίας του διυλιστηρίου των ΕΛΠΕ (πρώην Πετρόλα) στην Ελευσίνα, η κ. Γεωργία Σπυριδάκη, Γενική Δ/ντρια Περιβάλλοντος και Ενέργειας Διυλιστηρίων του Νότου, σε παρέμβασή της, μίλησε για την αυτοψία που διενήργησε την ίδια ημέρα η αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτ. Αττικής , ισχυριζόμενη τα εξής:

 «Η τελευταία αυτοψία είναι η σημερινή. Θα επανέλθει και την Παρασκευή για επιπλέον πρόσθετες διευκρινίσεις. Σημειωτέον ότι σήμερα έκανε επιθεώρηση (σ.σ η Περιφέρεια) σε μονάδες του διυλιστηρίου, και στις περιβαλλοντικές, και στην μονάδα επεξεργασίας υγρών αποβλήτων, και δεν διαπίστωσε οσμές. Δηλαδή κινηθήκαμε χωρίς να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα».

Προξενεί κατάπληξη το γεγονός ότι  ο ελεγχόμενος προκαταλαμβάνει  τα αποτελέσματα του ελέγχου του, πριν η Ελεγκτική Αρχή ανακοινώσει οτιδήποτε !..  Δηλαδή «τα ψάρια στην θάλασσα και το τηγάνι στην φωτιά»… Τον λόγο έχει πλέον  η Ελεγκτική Αρχή.

 

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

elpe oi fotapsies ston aspropyrg

ΕΛΠΕ: οι «φωταψίες» στον Ασπρόπυργο συνεχίζονται..

Οι «φωταψίες» στα ΕΛΠΕ συνεχίζονται και σήμερα στον Ασπρόπυργο. Φαίνεται πως η  Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν τους επιτρέπει να ανακοινώσουν τίποτα για τα συμβάντα. Ούτε ...

elpe fotapsies apo ton pyrso kai

ΕΛΠΕ: «ΦΩΤΑΨΙΕΣ» από τον ΠΥΡΣΟ και ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΠΝΟΥ στον Ασπρόπυργο!

  Η χθεσινή δυσλειτουργία στην Μονάδα Υδρογονοαποθείωσης της Νάφθας (U-9200) έφερε την εκπομπή εκατοντάδων κυβικών καπνού στην ατμόσφαιρα ενώ οι πύρινες γλώσσες του Πυρσού «φωταγώγησαν» ...