Φτάνει πια!

ελπε1 copy

Η έκδηλη ανησυχία – και μερικές φορές οργή – των κατοίκων για τη ρυπογόνο λειτουργία του διυλιστηρίου των ΕΛΠΕ (πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ) ανάγκασαν την Δημοτική Αρχή της Ελευσίνας να εισάγει με «αθόρυβο, κομψό και διακριτικό» τρόπο το θέμα στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, στη συνεδρίαση της προσεχούς Τρίτης  (12/2, ώρα 8.30 μμ).

Μάλιστα, απέτυχε παταγωδώς η μεθόδευση της Δημοτικής Αρχής για …κοινή σύσκεψη των Επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών με τους υπευθύνους των ΕΛΠΕ, στο Δημαρχείο, την περασμένη Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, λόγω κατηγορηματικής άρνησης  του Β. Τόλη, αλλά και της δεδομένης στάσης του Μ. Βαρβαδάκη!

Χωρίς πουθενά να δηλώνεται επίσημα, στη συνεδρίαση της Τρίτης έχουν προσκληθεί η υπόλογη Εταιρεία αλλά και το Σωματείο των Εργαζομένων με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως «αντίβαρο» στην γενική κατακραυγή. Μόλις πρόσφατα, στις 24/1, κι ενώ τα επεισόδια ρύπανσης κορυφώθηκαν, ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε από το Σωματείο των ΕΛΠΕ στο νέο «υπερσύγχρονο διυλιστήριο».  Παρότι η συνεδρίαση έχει χαρακτηριστεί «Ειδική», η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει 13 ακόμα θέματα! 

Έξι περίπου μήνες μετά την εκδήλωση των πρώτων ακραίων επεισοδίων ρύπανσης από το διυλιστήριο η Δημ. Αρχή της Ελευσίνας (ομοίως και της Μάνδρας) εξακολουθεί να τηρεί πλήρως ενδοτική και παθητική στάση.

Θα είμαστε εκεί. 

FOTO1FOTO2FOTO3

Σχετικά chris

Αφήστε απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν εμφανίζεται δημόσια

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

Δείτε επίσης

elpe oi fotapsies ston aspropyrg

ΕΛΠΕ: οι «φωταψίες» στον Ασπρόπυργο συνεχίζονται..

Οι «φωταψίες» στα ΕΛΠΕ συνεχίζονται και σήμερα στον Ασπρόπυργο. Φαίνεται πως η  Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν τους επιτρέπει να ανακοινώσουν τίποτα για τα συμβάντα. Ούτε ...

elpe fotapsies apo ton pyrso kai

ΕΛΠΕ: «ΦΩΤΑΨΙΕΣ» από τον ΠΥΡΣΟ και ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΠΝΟΥ στον Ασπρόπυργο!

  Η χθεσινή δυσλειτουργία στην Μονάδα Υδρογονοαποθείωσης της Νάφθας (U-9200) έφερε την εκπομπή εκατοντάδων κυβικών καπνού στην ατμόσφαιρα ενώ οι πύρινες γλώσσες του Πυρσού «φωταγώγησαν» ...