«Τεχνητός εμπλουτισμός υπόγειων υδροφόρων με επεξεργασμένα λύματα – περίπτωση εφαρμογής στο Θριάσιο Πεδίο». Μεταπτυχιακή Εργασία της Ελένης Χρυσικού.

Αντικείμενο αυτής της Μεταπτυχιακής Εργασίας (2008 /ΕΜΠ -Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ” Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων”) της Ελένης Χρυσικού είναι η μελέτη του τεχνητού εμπλουτισμού και των μεθόδων μέσω των οποίων μπορεί να πραγματοποιηθεί η εφαρμογή του και η επιτυχής συμβολή του στην εξοικονόμηση υδατικών πόρων σε μια περιοχή. Μελετώνται οι διαφορετικές μέθοδοι τεχνητού εμπλουτισμού υδροφορέων με νερό ή επεξεργασμένα λύματα, η καταγραφή περιπτώσεων επαναχρησιμοποίησης ανά τον κόσμο και η θεωρητική προσέγγιση της εφαρμογής της μεθόδου στα πλαίσια του Ελληνικού χώρου,στην περιοχήτου Θριάσιου Πεδίου. Κατεβάστε το αρχείο της μελέτης ΕΔΩ.

 

 

 

 

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

«Μελέτη κατανομής αερομεταφερόμενων ρύπων στο Θριάσιο Πεδίο περιοχής Ελευσίνας». Διδακτορική Διατριβή του Αναστ. Χρηστίδη.

Δείτε/Ανοίξτε το κείμενο της Διδακτορικής Διατριβής (1995- ΕΜΠ/Τμήμα Χημικών Μηχανικών) του Αναστ. Χρηστίδη  ΕΔΩ.    

clip image002

Διερεύνηση της ρύπανσης από υδρογονάνθρακες στα υπόγεια νερά των νεοτεταρτογενών στρωμάτων του Θριάσιου Πεδίου – Διδακτορική Διατριβή Παναγιώτας Μακρή.

  «ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΤΑΡΤΟΓΕΝΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ»   ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΜΑΚΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΓΕΩΛΟΓΟΣ Διδακτορική Διατριβή της Γεωλόγου ...