Ανακάλυψαν τις πυρκαγιές 45 ημέρες μετά!

Με καθυστέρηση 45 ημερών και μετά την πλήρη δημοσιοποίηση των ενεργειών της ΕCOELEUSIS για το σοβαρότατο θέμα, η Δημοτική Αρχή ανακάλυψε τις δύο πυρκαγιές της 8ης Αυγούστου και τις συνέπειές τους στην πόλη!

Υιοθετώντας λεκτικά τα αιτήματα της ΕCOELEUSIS ζητά ενημέρωση για το θέμα από την Πυροσβεστική και την Περιφέρεια χωρίς να ανακοινώνει κανένα έλεγχο των εγκαταστάσεων από τη δική  της εμπλεκόμενη Υπηρεσία Δόμησης  (Πολεοδομία)!

Δεν μας εκπλήσσει η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής. Μόλις πρόσφατα η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, εξέδωσε την υπ. αριθμ. 48/14.6.12 οικοδομική άδεια για την κτιριακή επέκταση κατά 2.721 m2 (!) -ανενεργού και εγκαταλειμμένου από δεκαετίας- εργοστασίου επεξεργασίας μαρμαρόσκονης 715 m2 της πρώην GRANULAR (νυν ΜΑΧΟ GROUP AE) σε περιοχή του Σαρανταπόταμου με χρήση γενικής  κατοικίας!  Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της ΕCOELEUSIS.

DSCF01711DSCF01691

 

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

foto1 800x447 1

Πάνω από 2.000.000€ για την τελετή έναρξης κι άλλα τινά!

Σε προηγούμενο άρθρο μας επισημαίναμε ότι – ανεξαρτήτως του αισθητικού αποτελέσματος –  η τελετή έναρξης της φιλοξενίας του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, στις αρχές του ...

IMG 20230211

Για μία νύχτα ή για καλύτερες μέρες; (Άρθρο του Χρήστου Χρηστάκη)

Ήταν τυχαία, άραγε, η επιλογή του κεντρικού γεγονότος της τελετής έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας; Η ανέλκυση από το βυθό, με πλωτό γερανό, ενός  «φαλαινοειδούς» – ...