Ανακάλυψαν τις πυρκαγιές 45 ημέρες μετά!

Με καθυστέρηση 45 ημερών και μετά την πλήρη δημοσιοποίηση των ενεργειών της ΕCOELEUSIS για το σοβαρότατο θέμα, η Δημοτική Αρχή ανακάλυψε τις δύο πυρκαγιές της 8ης Αυγούστου και τις συνέπειές τους στην πόλη!

Υιοθετώντας λεκτικά τα αιτήματα της ΕCOELEUSIS ζητά ενημέρωση για το θέμα από την Πυροσβεστική και την Περιφέρεια χωρίς να ανακοινώνει κανένα έλεγχο των εγκαταστάσεων από τη δική  της εμπλεκόμενη Υπηρεσία Δόμησης  (Πολεοδομία)!

Δεν μας εκπλήσσει η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής. Μόλις πρόσφατα η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, εξέδωσε την υπ. αριθμ. 48/14.6.12 οικοδομική άδεια για την κτιριακή επέκταση κατά 2.721 m2 (!) -ανενεργού και εγκαταλειμμένου από δεκαετίας- εργοστασίου επεξεργασίας μαρμαρόσκονης 715 m2 της πρώην GRANULAR (νυν ΜΑΧΟ GROUP AE) σε περιοχή του Σαρανταπόταμου με χρήση γενικής  κατοικίας!  Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της ΕCOELEUSIS.

 

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

Εφ’ άπαξ τα ωφελήματα, μόνιμες οι βλάβες!

Όταν το 2018 ανακοινώθηκε από τον ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) το έργο της καλωδιακής ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Αττικής, παρότι διαπιστώσαμε γενικότερα οφέλη, ...

Containers ΤΕΛΟΣ!

Μετά την γενικευμένη κατακραυγή, από το πρωί σήμερα, άρχισε στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ελευσίνας το ξήλωμα των καλουπιών και του πλέγματος που είχε τοποθετηθεί για ...