Ανακάλυψαν τις πυρκαγιές 45 ημέρες μετά!

Με καθυστέρηση 45 ημερών και μετά την πλήρη δημοσιοποίηση των ενεργειών της ΕCOELEUSIS για το σοβαρότατο θέμα, η Δημοτική Αρχή ανακάλυψε τις δύο πυρκαγιές της 8ης Αυγούστου και τις συνέπειές τους στην πόλη!

Υιοθετώντας λεκτικά τα αιτήματα της ΕCOELEUSIS ζητά ενημέρωση για το θέμα από την Πυροσβεστική και την Περιφέρεια χωρίς να ανακοινώνει κανένα έλεγχο των εγκαταστάσεων από τη δική  της εμπλεκόμενη Υπηρεσία Δόμησης  (Πολεοδομία)!

Δεν μας εκπλήσσει η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής. Μόλις πρόσφατα η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, εξέδωσε την υπ. αριθμ. 48/14.6.12 οικοδομική άδεια για την κτιριακή επέκταση κατά 2.721 m2 (!) -ανενεργού και εγκαταλειμμένου από δεκαετίας- εργοστασίου επεξεργασίας μαρμαρόσκονης 715 m2 της πρώην GRANULAR (νυν ΜΑΧΟ GROUP AE) σε περιοχή του Σαρανταπόταμου με χρήση γενικής  κατοικίας!  Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της ΕCOELEUSIS.

DSCF01711DSCF01691

 

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

DSC01050 2 800x600 1

Ο Κόλπος της Ελευσίνας ως πηγή ζωής!

Μπορεί η δυναμική μας κινητοποίηση τον Ιούνιο να απέτρεψε προσωρινά την φορτοκεφόρτωση LNG (Yγροποιημένου Φυσικού Αερίου) στον ΚΡΟΝΟ και την διακίνησή του μέσω των οδών ...

pyrkal2

SAVEPYRKAL: Ψέματα και αλήθειες για την ΠΥΡΚΑΛ!

Με αφορμή την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στην Ελευσίνα (Πέμπτη 6/10/2022) η Πρωτοβουλία SAVEPYRKAL για την διάσωση της ΠΥΡΚΑΛ ως ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΟΠΟΥ και Ζώνης ...