Στο Μέγαρο Μαξίμου, την Δευτέρα το πρωΐ, να ακουστεί η φωνή της πόλης!

Για την απόδοση στην πόλη τμημάτων του παράκτιου μετώπου στο Καλυμπάκι και στην Βλύχα και για να αποτρέψουμε την επανεγκατάσταση Ναυπηγείου – Διαλυτήριου σε επαφή με τον οικισμό του Καλυμπακίου θα διαδηλώσουμε την Δευτέρα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πούλμαν θα αναχωρήσουν την Δευτέρα 6 /11, στις 11 το πρωΐ από τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων έναντι του 2ου Λυκείου Ελευσίνας «Πυρουνάκειο».
To Δ.Σ της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπ/σης Δυτ. Αττικής κήρυξε τρίωρη διευκολυντική στάση για την Δευτέρα από τις 11 π.μ έως τις 2 μ.μ

Με επιστολή μας ενημερώσαμε με κάθε λεπτομέρεια τον Πρωθυπουργό, τους Υπουργούς Ναυτιλίας, Οικονομικών και Περιβάλλοντος, τους Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής και το ΤΑΙΠΕΔ. Τώρα είναι η ώρα των αποφάσεων που πρέπει να λάβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός:

1) Η Κυβέρνηση να σεβαστεί την νομιμότητα και αν απορρίψει, ρητά και κατηγορηματικά, με απόφαση της αμέσως επόμενης συνεδρίασης του Δ.Σ του ΟΛΕ, την παραχώρηση τμήματος της χερσαίας ζώνης λιμένα 10,6 στρ. στον όμιλο Σπανόπουλου με σκοπό την επανεγκατάσταση Ναυπηγείου – Διαλυτήριου σε επαφή με τον οικισμό στο Καλυμπάκι.

2) Να αποχαρακτηριστούν τμήματα της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα, στην Βλύχα, στο Καλυμπάκι, σε περιοχές ανατολικά του λιμανιού αλλά και δυτικά του έως την πύλη τουΤΙΤΑΝ, σύμφωνα με την 90/2017 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να αποδοθούν στην πόλη με σκοπό την εξυγίανση και ανάπλασή τους από τον Δήμο.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας γίνεται ύστερα από πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας με διοργανωτή τον Δήμο Ελευσίνας.
Παρά το γεγονός ότι η ημέρα και η ώρα που επιλέχθηκε από τον διοργανωτή είναι δύσκολη ας καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ενημερωθούν όλο και περισσότεροι συνδημότες μας με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί.

Η Κίνηση Πολιτών ECOELEUSIS και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ θα είμαστε εκεί.
Η Ελευσίνα είναι πόλη παραλιακή!
Η Ελευσίνα πατάει πόδι στο παράκτιο μέτωπό της!

 

Σχετικά chris

Αφήστε απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν εμφανίζεται δημόσιαΤα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά *

*

x

Δείτε επίσης

Άδειες στα ΕΛΠΕ για να ισοπεδώσουν τα κτίρια της ΠΥΡΚΑΛ!

Ένα νέο ανοσιούργημα δρομολογείται με αιφνιδιαστικές διαδικασίες στο δυτικό άκρο του οικιστικού ιστού της Ελευσίνας, στο ακίνητο έκτασης 452 στρεμμάτων, όπου από τις αρχές του ...

Καλή Χρονιά για όλους μας… (video)