Τα ΕΛΠΕ «διαρρέουν» βλάβη στην μονάδα Υδρογόνου!

[vsw id=”7KNbm9vC7a8″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

[vsw id=”cpgsagYeYyM” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Στα «μουλωχτά» και στα «ψιλά», χωρίς επίσημη και υπεύθυνη ενημέρωση, χωρίς δελτίο τύπου και ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, τα ΕΛΠΕ διέρρευσαν σε περιορισμένο κύκλο, στο διαδίκτυο, το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο διυλιστήριο της Ελευσίνας.

Η αποκατάσταση της βλάβης στην μονάδα Υδρογόνου ( Νο 33, είχαμε ενημερώσει από το περασμένο Σάββατο) στο Διυλιστήριο των ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα  θα διαρκέσει «ορισμένες εβδομάδες».

Ολόκληρη η «διαρροή»:

«Εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικής βλάβης παραμένει από το Σάββατο 8 Ιουλίου, η μονάδα υδρογόνου στο διυλιστήριο της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με στελέχη των ΕΛ.ΠΕ εξειδικευμένα συνεργεία του ομίλου διέκοψαν τη δραστηριότητά της λόγω του προβλεπόμενου συναγερμού που σήμανε από τα αυτόματα συστήματα που εντόπισαν το πρόβλημα.

Οι ίδιες πηγές καθησυχάζουν για την ασφάλεια του διυλιστηρίου αλλά και για τον ομαλό εφοδιασμό της αγοράς.

Η αποκατάσταση της βλάβης ενδεχομένως να διαρκέσει ορισμένες εβδομάδες, όπως σημειώνουν στελέχη του διυλιστηρίου».

Πουθενά στο «διαρρεύσαν» κείμενο δεν αναφέρονται τα ρυπαντικά επεισόδια. Ούτε λόγος για την πιθανή έκθεση του πληθυσμού σε οσμές και απαέρια.

Έτσι κάνουν οι χιλιοβραβευμένες για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη εταιρείες, ενίοτε χορηγοί Πολιτιστικών Πρωτευουσών της Ευρώπης!

Σχετικά chris

Αφήστε απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν εμφανίζεται δημόσια

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

Δείτε επίσης

foto1 800x447 1

Πάνω από 2.000.000€ για την τελετή έναρξης κι άλλα τινά!

Σε προηγούμενο άρθρο μας επισημαίναμε ότι – ανεξαρτήτως του αισθητικού αποτελέσματος –  η τελετή έναρξης της φιλοξενίας του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, στις αρχές του ...

IMG 20230211

Για μία νύχτα ή για καλύτερες μέρες; (Άρθρο του Χρήστου Χρηστάκη)

Ήταν τυχαία, άραγε, η επιλογή του κεντρικού γεγονότος της τελετής έναρξης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας; Η ανέλκυση από το βυθό, με πλωτό γερανό, ενός  «φαλαινοειδούς» – ...