Ο τόπος μας είναι κλειστός (βίντεο)

Δεν πρόλαβαν οι  πρώτες βαριές ψιχάλες να αναπτερώσουν τις ελπίδες μας για κατάσβεση του βόρειου πύρινου μετώπου των Δερβενοχωρίων, και ήρθε η υπενθύμιση, από τα ανατολικά μας, ότι τα ΕΛΠΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Όπως έλεγε κι ο Σεφέρης «ο τόπος μας είναι κλειστός».

13532842_1625426341118878_4477365471799913673_nΗ πτώση των μονάδων στο διυλιστήριο του Ασπροπύργου, στις 7.30 μμ,  απελευθέρωσε χιλιάδες κυβικά μέτρα καπνού στην ατμόσφαιρα και επιβεβαίωσε τους φόβους ότι οι διεργασίες στα ΕΛΠΕ παραμένουν επισφαλείς κι ευάλωτες ακόμα και στην πιο παραμικρή κεραυνόπτωση. Δικαίως οι αποψινές …δόσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που μας χάρισαν – όπως ήταν αναμενόμενο – αντιμετώπισαν την διαδικτυακή χλεύη.

Αναμενόμενη κι η σιωπή των τοπικών αρχόντων που …έχασαν τα λόγια τους. Αύριο θα ζητήσουν «έγκυρη» ενημέρωση από τον ρυπαίνοντα για να ενημερώσουν «υπεύθυνα» το κοινό.

 

 

 

 

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

Στο Μέγαρο Μαξίμου, την Δευτέρα το πρωΐ, να ακουστεί η φωνή της πόλης!

Για την απόδοση στην πόλη τμημάτων του παράκτιου μετώπου στο Καλυμπάκι και στην Βλύχα και για να αποτρέψουμε την επανεγκατάσταση Ναυπηγείου – Διαλυτήριου σε επαφή ...

Η Ελευσίνα πατάει πόδι στο παράκτιο μέτωπό της!

Έπρεπε να είχε εκδοθεί μήνες πριν, όπως δεν σταματήσαμε να το λέμε και να το φωνάζουμε. Όμως, έστω και τώρα, η απόφαση του Δημ. Συμβουλίου ...