«Έλευσις»: 2η εκδήλωση επαναχρησιμοποίησης συσκευών και αντικειμένων, την Κυριακή στην Ελαιουργική.

AFISSA 26 4 SΤην 2η εκδήλωση επαναχρησιμοποίησης συσκευών και αντικειμένων πραγματοποιεί η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Έλευσις» αύριο Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στο χώρο της Ελαιουργικής, Ιερά Οδός & Αφων Μουρίκη, στην Ελευσίνα.

Από τις 10 το πρωί της Κυριακής έως της 1.30 το μεσημέρι θα υποδέχονται προσφορές αντικειμένων που δεν χρησιμοποιούμε αλλά βρίσκονται σε καλή λειτουργική κατάσταση. Στην εκδήλωση θα υπάρξουν και προβολές, συζητήσεις κι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους τονίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.
Η «Έλευσις» ξεκίνησε την δραστηριότητά της τον περασμένο Μάρτιο. Είναι η πρώτη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση στη χώρα μας που έχει σαν βασικό στόχο την προώθηση και υλοποίηση της ιδέας της επαναχρησιμοποίησης, υπηρετώντας τον σκοπό της Κυκλικής Οικονομίας. Δημιουργήθηκε από ανέργους που εξειδικεύτηκαν σε πρόγραμμα κατάρτισης του Υπουργείου Εργασίας.

Υποστηρίζουμε ανεπιφύλακτα το εγχείρημα της ΚΟΙΝΣΕΠ «Έλευσις». Στα πρώτα βήματά της έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας.
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της «Έλευσις» στο  http://www.elefsis.com.gr .
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση ή για την μεταφορά ογκωδών καλέστε στο τηλέφωνο 210-5561060 ή επισκεφτείτε τα γραφεία της που βρίσκονται στην οδό Κοντούλη 77.

Email: info@elefsis.com.gr

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

Πρώτη φορά …Δυτικά;

Ακριβώς ένα μήνα μετά τον Αρμαγεδόνα στην Μάνδρα η Κυβέρνηση υποχρεώνεται  να στρέψει το βλέμμα προς τα …Δυτικά! Το Έκτακτο Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Αττικής δε ...

Συνέντευξη στην ΕΡΤ OPEN για τους νέους ΧΥΤΥ και ΧΥΤΕΑ στη Μάνδρα

Η αυλή της Δυτικής Αττικής και του Θριάσιου είναι προ πολλού κορεσμένη παντοιοτρόπως. Το περιβόητο «not to my backyard» μόνο η Δυτική Αττική δικαιούται να ...