Καταγγελία για πράξεις και παραλείψεις της Υπηρεσίας Πολεοδομίας του Δήμου Ελευσίνας!

Η Υπηρεσία Πολεοδομίας (νυν Δόμησης)  του Δήμου Ελευσίνας :

Ανέχτηκε την επιχωμάτωση από τα ΕΛΠΕ  του ρέματος της Λούτσας στην Βλύχα!
Εξέδωσε Εγκρίσεις Εργασιών για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Σταθμών των ΕΛΠΕ και Ιδιωτών εντός της Ζώνης Αστικού Πρασίνου του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Ελευσίνας!
Εξέδωσε Εγκρίσεις Εργασιών για την κατασκευή Φωτοβολταϊκού Σταθμού 2 MW των ΕΛΠΕ  στην Βλύχα χωρίς προηγούμενη Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων!
Ανακάλεσε Εγκρίσεις Εργασιών που η ίδια χορήγησε για την εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Σταθμών στην Οινόη.

Η περίεργη σπουδή της Υπηρεσίας Πολεοδομίας στη χορήγηση Εγκρίσεων για την  εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Σταθμών οπουδήποτε, ακόμα και σε αντίθεση με τους προορισμούς του Γ.Π.Σ του Δήμου, αποτελεί σκανδαλώδη πράξη που εκτός των άλλων συνεπειών αντιστρέφει αρνητικά τη  γνωστή ρήση: «Ουδέν καλό αμιγές κακού»!

« Ως πολιτικός προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πολεοδομίας του Δήμου οφείλετε να αντιδράσετε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή. Η πρόσφατη μαζική ανάκληση Εγκρίσεων  για εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Σταθμών στην Οινόη από την Υπηρεσία Πολεοδομίας του Δήμου μάλλον συνηγορεί ότι κάτι άσχημο συμβαίνει στο βασίλειο της … Δανιμαρκίας» επισημαίνει στην καταγγελία της προς τον Δήμαρχο Ελευσίνας  η κίνηση πολιτών ΕCOELEUSIS.

Κι ενώ οι αρχές της Περιφέρειας έχουν προχωρήσει σε ενέργειες με βάση τα καταγγελλόμενα και έχουν στείλει τις απαντήσεις τους, ο Δήμος Ελευσίνας επί 5 μήνες εξακολουθεί να σιωπά…

 

 

 

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της ΕCOELEUSIS

Διαβάστε την γνωμάτευση του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ για την Ζώνη Αστικού Πρασίνου

Διαβάστε την απάντηση της ΔΚΥΕ

Διαβάστε την απάντηση της Δ/νσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας

 

Σχετικά chris

x

Δείτε επίσης

Άδειες στα ΕΛΠΕ για να ισοπεδώσουν τα κτίρια της ΠΥΡΚΑΛ!

Ένα νέο ανοσιούργημα δρομολογείται με αιφνιδιαστικές διαδικασίες στο δυτικό άκρο του οικιστικού ιστού της Ελευσίνας, στο ακίνητο έκτασης 452 στρεμμάτων, όπου από τις αρχές του ...

Καλή Χρονιά για όλους μας… (video)